Здравей те, колеги. Искам да разбера някой дали е слагал универсални гумени стелки в своята кола (Алфа Ромео 156). Ако сте слагали, кажете кой модел пасва добре за нашите коли?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гумени стелки
Collapse
X
-
Колега не ти ги препоръчвам:
1.Мирише в колата на гума 1 месец след като ги сложиш отвратително.
2.зачекват се по педалите и могат голяма беля да ти отворят.
3.седят биташки.Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD
-
Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщениеКолега не ти ги препоръчвам:
3.седят биташки.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеСтига с тея гадни стелки, като видя тея гуменки в кола ми се повръща... по-добре жертвай някой мокетни от метро например!Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
И на мене ми са кофти, но идеята е да няма влага вътре зиматa
Между другото, кои стелки са по-добре Гумени или Силиконови?Last edited by Versace; d.m.y г., 16:47.Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Да и моят шофьорска стелка там където ми седи петата стана дупка, за сега съм я завъртял малко, но няма да изкара дълго. Другите са ми здрави и не виждам смисъл да ги сменям и мисля да взема само предни ~8лв. от Хит пак от мокет.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Има гумени стелки които не миришат, има и мокетни които от долу са гумени за да не попива надолу, но съм виждал такива само в интернет. У нас за съжаление масово се продават боклуци. В ebay.co.uk има доста богат избор и като цени гледам са екстра, но там са за десен волан, а и трябва някой да ти ги донесе, че доставката ще излезе повече от продукта. Истината е да поразгледаш сам и вярвай на обонянието сиГледал съм различни модели в метро/бриколаж/практикер по бензиностанции също има... Лично аз ще карам с мокетни и зимата, но гледам като се качвам да не взимам блатото със себе си.
sigpic
Comment
-
От стелки бг съм си купил аз гумени,и мага да кажа,че си оправдаха паричките
верно не са 14 -18 лева но са си повече от добри.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщениеКолега не ти ги препоръчвам:
3.седят биташки.
Не се зачекват по педалите.
По-добре да стоят биташки, отколокото зимата колата да ти е мокра долу, и да ти се изпотяват стъклата.
Моите ги взех от Карфур за 12 лв. четирите. Мирисаха известно време и спряха...Alfa Romeo 159 1.9 16V SW
Comment
-
При мен на служебната Дачия са такива и като се качвам да я карам махам шофьорската,защото веднъж щях да се елиминирам зареди тия боклуци.Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD
Comment
-
Някой купувал ли е стелки от тоя сайт http://www.autoring.bg ?
И тези които имат гумени, биха ли казали дали взимат тип лиген или не, и ако погледнат в сайта, могат ли да кажат, кой горе долу добре пасват, защото взех едни за проба ама нещо задните не са много ОК. Тип леген са и могат да се изрязват ама няма да паснат пак!
Някой знае ли кои са по-добри между гумени и pvc с NBR?Last edited by Versace; d.m.y г., 00:16.Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Вчера си купих от www.stelki.bg за 147-цата и искам да ви кажа, че си заслужават всеки един лев!
Пасват точно и са 1:1 с оригиналните ми (мокетни).
Отдолу имат покритие, което пречи на стелката да "ходи" под педалите, отделно от копчетата за фиксиране.
Съставът е гума + още нещо, предполагам силикон, защото на -4 си бяха еднакво гъвкави като на +22 в колата. Ароматизирани са, не знам до кога ще миришат, но поне ванилията е за предпочитане от някоя гадна миризма на синтетична материя.
Доста са плътни и нямат нищо общо с останалите на пазара.
Като произход са немски, а дали са правени там или в Китай, няма значение, защото качеството е 100 пъти по-добро от на останалите.
Давам тази оценка, защото в Солун се загледах в оригинални гумени, когато взимах мокетените, но 78 евро не ми се даваха тогава. По спомен разлика няма, единствено няма лого на АР върху стелките, дори шарката е 1:1.
Препоръчвам ги на всеки, който иска да се грижи за колата си
Единствената ми забележка е, както казах на момчето в магазина, че гумените са само в черен цвят (оригиналните ги има в бежово, сиво и черно), а моят салон е бежов ... въпреки това не стои толкова грозно, колкото предполагах.
п.с. В служебната кола имам такива от 16 лв., така ги дадоха от Херц (ларш са в това отношение) ... сложих ги преди 2 седмици (около 1500 км) и вече се вижда къде ще се пробият
sigpic
Comment
Comment